Harta site-ului
Ajutor
„Fotbalul unește”- competiţie a prieteniei destinată veteranilor
„Fotbalul unește”- competiţie a prieteniei destinată veteranilor

Peste 50 de sportivi amatori din Tiraspol, Chişinău, Cocieri, Dubăsari, Coşniţa, Pîrîta, Doroțcaia şi Molovata Nouă au participat, pe data de 20 aprilie, la turneul de fotbal organizat pe malul Nistrului la tabăra de odihnă LA Popas.
Turneul organizat de către Consiliul Raional Dubăsari în parteneriat cu Asociația raională de Fotbal, a fost o competiţie a prieteniei destinată veteranilor, sub genericul "fotbalul uneşte".
Președintele raionului Dubăsari dl Sergiu GRIGORIEV, la turneul dat participând și în calitate de jucător în teren, fiind un promotor inedit al acestui tip de sport, a menționat că „noi ne-am dorit prin acest turneu să adunăm participanți şi de pe malul drept al Nistrului şi de pe malul stâng al râului Nistru. Această activitate are menirea să unească toţi locuitorii Republicii Moldova”.
De asemenea, la competitii a fost prezent dl Pavel CEBANU, președinte de onoare al Federatiei Moldovenești de Fotbal, care a venit cu un mesaj de salut pentru participanți oferindu-le tuturor echipelor participante câte o minge originală de fotbal.
Pe parcursul zilei, terenul de sport a răsunat datorită meciurilor interesante și unice prin elementele de fotbal demonstrate, iar fotbaliştii au marcat goluri spectaculoase. La acest capitol s-au evidentiat: Cel mai bun jucător - Iurie Covtun (Tiraspol), Cel mai bun golgheter - Basiul Nicolae (Cocieri) și Cel mai bun portar a fost desemnat Andrei Rojco (Coșnița).
Echipele s-au plasat pe locurile: Locul 3 - Dubăsari, Locul 2 - Molovata Nouă și Locul 1 - Cocieri. Felicitări tuturor participanților.
Aducem mulțumiri gazdei, dlui Sergiu Popa, și întregului colectiv pentru ospitalitate și primirea frumoasă.
Mihai IAVIŢA, specialist principal, Direcţia Educaţie

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
074818078642
2024-05-02 05:32:40
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

„Fotbalul unește”- competiţie a prieteniei destinată veteranilor - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta